Betaalmethoden

Op welke manier kan ik betalen?

Het betalen van je bestelling kan op verschillende manieren.

Multisafepay
Je kunt betalen via Multisafepay is een veilige betaalmethode op het internet. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Bancard/Mister Cash, GiroPay en Sofort Banking.

Paypal
U wordt doorgestuurd naar de beveiligde website van Paypal waar u kunt kiezen om met uw Paypal rekening te betalen. Als u geen rekening heeft kunt u er gratis een aanmaken of u kunt direct met uw creditcard betalen. Er zijn geen kosten aan verbonden, die nemen wij voor onze rekening.

Rembours
U betaalt contant bij aflevering. U betaalt de totale kosten van de order contant aan de transporteur op het moment dat u het pakket ontvangt. Er wordt € 18,35 extra in rekening gebracht en kan alleen in Nederland. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, wordt het pakket nogmaals aangeboden. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, kunt u binnen 3 weken de zending op een Postkantoor afhalen en betalen.

Overboeking
Bij de optie “vooraf betalen” maakt u na uw bestelling het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL90 RABO 0131722301 t.n.v. Trade Med B.V. te ‘S-Heerenberg onder vermelding van het ordernummer. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling afhandelen.